fredag den 19. juni 2009

Øreringe med små hæklede blomster


Disse øreringe er nemme at lave. Blomsten er hæklet i DMC-broderigarn og øreringene er købt i Vendersgade.

Vesten som jeg solgte


Denne vest sad ikke helt godt på mig, så jeg solgte den på Trendsales. Den er ellers fin i ren alpaca uld med små tinknapper. Forhåbentlig har den et godt liv i nordjylland.

Strikket vest


Store pinde og tykt garn, nemmere bliver det ikke. Receptionisten på mit arbejde har strikket samme vest i præcis den samme farve. Det gik op for mig da vi stod overfor hinanden en dag, -begge iført vesten.

Endnu en kappe...og endnu én


Den er smart, og faktisk ikke så besværlig at lave. Da min søde kusine blev helt forelsket i den, forbarmede jeg mig og strikkede endnu én til hende. Opskrift og garn er fra Bette design.

Et mareridt i cashmerestumper



Jeg er helt vild med Kim Hargreaves mønstre, men denne trøje var det absolutte mareridt og har undervejs i strikkeprocessen været kastet imod stuevæggen et par gange. Lad det være en læresætning for alle: check strikkefastheden før du strikker en trøje til flere hundrede kroner!

Dukkedyne, pude og tæppe


Dette fine sæt lavede jeg til Nannas 1 års fødselsdag. Det passer perfekt til en lille rød dukkevogn.

Fin vest med libertystof




Rigtig fin vest lavet af libertystof og alm bomuldslærred. Blomsterne er syet med gul sytråd. Tegn fine blomster på et stykke madpapir og fæstn det på stoffet med nåle. Sy efter stregerne og fjern efterfølgende madpapiret forsigtigt.

Barselsgave



Sutteklude med små stykker bånd eller vaskemærker som små fingre kan bruge lang tid på.
Jeg har brugt 15 lapper som hver er ca 10 gang 10 centimeter, og der er brugt diverse rester af silkebånd/gavebånd.